Gecelik ve terlikle kaçan kedicik, ne var ne yok anlattı!

Adnan Oktar’ın gözde kediciklerinden Ceylan Özgül, Instagram’dan bomba itiraflarda bulundu.

Gecelik ve terlikle kaçan kedicik, ne var ne yok anlattı!

Yaptığı her hareketle, söylediği her sözle olay yaratan Adnan Oktar, bu kez de bir kaçış iddiasıyla ilgili gündeme geldi. Adnan Oktar’ın en bilinen “kediciklerinden” Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın yanından ayağında terlik ve pijamalarıyla kaçtığını iddia etti.

20 YILDA BİR KEZ BİLE MAHALLE BAKKALINI GÖRMEMİŞ

Adnan Oktar’ın yanından kaçtığını söyleyen Ceylan Özgül, Instagram hesabından da dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Özgül, “20 yılda bir kez bile mahalle bakkalını görmeyen, eczaneden ilaçlarını kendisi alamayan, yıllar önce değişen Türk Lirası’nı tanımayan, doktor muayenesinde bile tek başına bırakılmayan kişi özgür müdür?” dedi.

“SAÇIMIZIN MODELİNE KADAR KARAR VERİYORLAR”

Özgül açıklamalarına şöyle devam etti: “Bir insan saçının modelinden kilosuna kadar başkası karar veriyorsa ne yiyeceğinizden ne okuyacağınıza kadar başkası karar veriyorsa bu nasıl özgürlük anlayışı? Size sorulan sorulara ‘Ben özgür irademle buradayım’ diye cevap vermek özgürlük değildir.”

İşte o paylaşım:

adnan-oktar-in-yanindan-kacan-kedicik-ten-bomba-10673760_9049_m.jpg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X