Geçen sezonu yakalıyoruz

Üst üste alınan beraberlikler Bursaspor’da ilginç bir tablo ortaya çıkardı.

Geçen sezonu yakalıyoruz

2017-2018 sezonunda toplam 6 beraberlik alan yeşil beyazlılar, bu sezon daha 6 haftada 5 kez sahadan eşitlikle ayrıldı

Spor Toto Süper Lig’de 6 hafta geride kaldı. Sezonun şuanda en ilginç takımlarının başında Bursaspor geliyor. 6 haftada topladığı 5 puanla 15.sırada bulunan yeşil beyazlılar, üst üste 5 kez berabere kalarak dikkatleri üzerine çekti. Kayserispor, Konyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Başakşehir’le puanlı paylaşan Bursaspor, bu maçların hemen hepsinde iyi ve mücadeleci bir futbol ortaya koydu. 

ZORLU FİSKTÜR BİR ETKEN

İşin ilginç yanı geçen sezon 34 hafta sonunda toplam 6 beraberlik alan yeşil beyazlılar, bu rakama bu sezon daha 6 hafta sonunda yaklaşmış durumda. Kazanamayan ancak kaybetmeyen bir takım hüviyetine de bürünen Samet Aybaba’nın öğrencilerinin bu skorları almasında zorlu fisktür de etkili oldu. 6 haftayı dişli rakiplerle geçiren Timsah, pazar günü bu kez Sivasspor’un konuğu olacak. Ardından evinde kardeş Ankaragücü’nü konuk edecek olan Timsah, 9.haftada ise Galatasaray’ın konuğu olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X