Gel bakalım Onur!

Alacağı ödenmediği takdirde bugün boşa çıkacak olan tecrübeli futbolcunun mukavelesi uzatılmak isteniyor.

Gel bakalım Onur!

Ligin bitmesinin ardından 300 bin TL’lik alacağı için ihtarname çeken 24 yaşındaki sol kanat oyuncusunun menajerinin Bursa’ya davet edildiği belirtildi. 

Bursaspor’da hareketlilik sürüyor. Takviye için tahtası kapalı olan yeşil beyazlılar’da gerek iç gerekse transferde neler yapılacağı merak ediliyor. Bu doğrultuda Mesut Mestan yönetimi kadro içersinden ilk hamleyi Onur Atasayar için yapmaya karar verdi. Ligin bitmesinin ardından 300 bin TL’lik alacağı için ihtarname çeken 24 yaşındaki sol kanat oyuncusunun menajerinin Bursa’ya davet edildiği belirtildi. 

GOL VE ASİSTİ YOK

Başkan Mesut Mestan, alacağı ödenmediği takdirde bugün boşa çıkacak olan Onur’a yeni sözleşme teklif edecek. Mukavelesi 2021 yılında bitecek olan tecrübeli futbolcunun alacaklarının da bugün ödeneceği belirtildi. 2,5 sezondur Bursaspor forması giyen Onur Atasayar, beklenen çıkışı gercekleştiremeyen isimlerin başında geliyor. Yeşil beyazlı formayı sadece 23 karşılaşmada giyen Onur’un gol ve asiste ise hiçbir katkısı olmadı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X