Geleceği kadınlar yazacak

Turkcell, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından hayata geçirilen ‘Geleceği Yazan Kadınlar Projesi’nin ikinci yılı için başvurular başladı. 

Geleceği kadınlar yazacak

Türkiye’nin teknoloji sektöründe kadın istihdamını artırmak, teknoloji üreten ülke olmasını sağlamak ve yerli insan kaynağıyla fark yaratan nesiller yetiştirmek vizyonuyla hayata geçirilen projeye, lise ve üniversite mezunu ya da halen üniversitede okuyan 18 yaş üzeri kadınlar başvurabilecek. 

‘Eğitim süreci’, ‘proje geliştirme’ ve ‘final’ olmak üzere 3 aşamadan oluşan projenin başvuruları, ‘https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr’ internet adresinden 21 Ocak 2019’a kadar yapılabilecek. Değerlendirme sürecinin ardından 16 Şubat 2019’da eğitim aşamasına geçilecek.

Proje kapsamında Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon’da yüz yüze eğitim verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X