Geleceğin Bursa’sını bu ekip inşa edecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’dan Bursa’nın adaylarına güven tam. Karaaslan, ‘İddialı bir ekiple yola çıkıldığını görüyorum’ dedi. 

Geleceğin Bursa’sını bu ekip inşa edecek

DERYA DEMİR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun milletvekili Çiğdem Karaaslan bir dizi ziyaret ve istişare için Bursa’ya geldi.  Karaaslan ilk olarak AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatı tarafından kadınlara yönelik düzenlenen programa katıldı. Karaslan’a Mudanya’daki programda, AK Parti Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Ünal da eşlik etti. 

“SEVDA ŞİİR YAZDIRIR”

Programda konuşan  Çiğdem Karaaslan, Başkan Aktaş’ın Bursa için yazdığı şiire atıfta bulunarak, “Bizler yaşadığımız şehrin taşına toprağına aşkla bağlanırız. Şehir kimi zaman çocukluk anısı, kimi kaybettiğimiz anne ile anıdır. Hem geçmişimiz hem geleceğimizdir şehir. İşte bu sevda bazen Alinur başkan gibi şiir yazdırır” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Bizim asıl hedefimiz Mudanya’yı ekonomik olarak daha müreffeh bir seviyeye getirmek. Bunun için turizm diyoruz. Hızlı Tren, İstanbul – İzmir otobanı gibi projeler bitiyor. Bunun için Mudanya başta olmak üzere bizim her köşeyi ilmek ilmek işlememiz gerekiyor. Biz bunun için hazırız. Ancak tüm bunların gerçekleşmesi için öncelikle istikrar ve uyum şart” diye konuştu. 

“TANIYAN, VİZYONU OLAN EKİP”…

Mudanya’daki programın ardından kent merkezine gelerek Tarihi Hanlar Bölgesi’nde esnafı ziyaret eden Karaaslan ve beraberindekilere burada Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı.

Şehrim 2023 kapsamında daha önce Bursa’ya geldiğini hatırlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Bu proje kapsamında şehrin bütün aktörlerini ve geleceğini konuşmuş, 2023 vizyonunu görüşmüştük. O günden bugüne kadar da üzerinde yoğun olarak görüştüğümüz raporları genel başkanlarımıza ilettik ve belediye başkanlarımızla konuştuk. Bugün gelinen noktada Bursa’nın geleceği için çözüm üreten,  Bursa’yı çok iyi tanıyan, bilen aynı zamanda vizyonu ile birlikte geleceğin Bursa’sını inşa etme iddiasında olan bir ekip var karşımızda” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X