Geleceğin Gemlik’i için çalışıyoruz

Toplu konut projesiyle 7 bin kişilik yeni ve modern bir mahalle oluşturacaklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, geleceğin Gemlik’i adına çalıştıklarını söyledi.

Geleceğin Gemlik’i için çalışıyoruz

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi’nde yapımı devam eden 1400 konutlu, Toplu Konut Projesi 4. etap 2. bölüme inşa edilecek 208 daire, 5 dükkânın yapım ihalesi gerçekleştirildi. Konutlar bu kapsamda 6 bloktan oluşacak. Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap yerleşiminin 1 ay içerisinde başlayacağını belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Geleceğin Gemlik’i adına çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

1400 konutluk toplu konut projesi ile 7 bin kişilik yeni ve modern bir mahalle oluşturacaklarını anlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, proje kapsamında okul, sağlık ocağı, cami, bisiklet yolları, spor kompleksleri, çocuk parkları, yürüyüş alanları gibi sosyal donatı alanlarının da Gemlik Belediyesi tarafından yapılacağını kaydetti. 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR…

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’in kültürüne uygun, komşuluk ilişkilerini de güçlendirilecek yeni Gemlik’in temellerini attığımız Cihatlı Mahallemizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Mart ayında temelini attığımız Arif Nihat Asya İlkokulu’nun inşaatında 3. katına gelindi. Okulumuz konutlarla aynı sürede tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Yine Aile Sağlığı Merkezimiz olanca hızıyla devam ediyor.

Gerekli ihtiyaçları karşılayacak şekilde projelendirdiğimiz Aile Sağlığı Merkezimiz iki katı sağlık ocağı, üst katı ise kafeterya olarak kullanılacak. Okulları ve Aile Sağlığı Merkezi ile birlikte, bölgenin gerek eğitim gerek sağlık alanındaki ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılamış olacağız. Gemlik’i çok daha güzel günler bekliyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X