‘Geleceğin Mudanyasını’ birlikte şekillendireceğiz’

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Önem verdiğimiz projeler çok kısa sürede Mudanyalıların hizmetine açılacak. Geleceğin Mudanyasını hep birlikte şekillendireceğiz” dedi.

‘Geleceğin Mudanyasını’ birlikte şekillendireceğiz’

ÖMER BİLİK

Yatarımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Bursa’nın yeni yaşam merkezi olarak planlanan projenin hazırlıkları da tamamlandı.

Belediyemiz tarafından hazırlanan proje kapsamında içinde 500 kişilik konferans, sinema, seminer, nikâh salonları, açık sergi alanı, dans, müzik ve tiyatro atölyeleri, derslikler ve idari ofislerin bulunacağı toplamda 4 bin metrekarelik kültür merkezi yapılacak. Konser etkinliklerinin yapılacağı amfi, kafeteryalar, restoranlar, seyir kulesi, açık ve kapalı otoparkın bulunduğu bir yaşam merkezi inşa edilecek” dedi.  

Yapımına başlanan projelerin çok kısa bir süre içerisinde hizmete gireceğini belirten Türkyılmaz, “Çocuklarımızın eğitim ve öğretime ilk adımı atacakları Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’nde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.

Mudanya’nın kalbi konumundaki Mütareke Meydanı ve çevresini yenileme çalışmalarında ilk etapta sona yaklaşıldı. Mütareke Meydanı ve İsmet İnönü Parkımızın ilk etabını 3 aydan kısa bir sürede tamamladık.

Çağrışan Mahallesi’nde 750 metrelik alanda toplamda bin ton asfalt çalışmasını gerçekleştirdik. Program dahilinde Mudanya’da ihtiyaç olan tüm yollarda çalışmalarımızı yaz boyunca sürdürüyoruz.

Myrleia Antik Kenti’ni Arkeopark olarak ilçemizin hizmetine sunacağız. Tirilye’deki eski belediye binası, sanatçıları ev ortamında ağırlayabilmek için tasarlanıyor. Mürsel Mahallesi’nde belediyeye ait yaklaşık 10 bin metrekarelik alana park yapmak için çalışmalara başladık.

Yine Yalı Mahallesi’nde 20 sokakta yaptığımız bordür, tretuvar çalışması tamamlandı. Projelerin hayata geçmesiyle duyduğumuz heyecan ve mutluluk artıyor” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X