Gelin büyük bir aile olalım

Başkan Ali Ay Divan Kurulu toplantısında tüm camiaya seslendi

Gelin büyük bir aile olalım

Beytullah SÜAT

Ali Ay, “Bursaspor’un bu şehrin her ailesine ihtiyacı var. Gelin maçlarımızı birlikte izleyelim. Şampiyon olurken ‘O sene bu sene’ demiştik. Şimdi de aynısını diyelim. Bütün locaları dolduralım. Kavgayı bir kenara bırakalım” diye konuştu. 

Bursaspor Divan Kurulu toplantısı dün Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya 160 üye katıldı. En son söz alan Başkan Ali Ay’ın ifadeleri toplantıya damga vurdu. Başkan Ay ilk olarak VAR sisteminden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Ali Ay, “Bu sezon uygulanmaya başlanılan bu sistem teknoloji desteği ile hakem hatalarını en aza indirilmek için yapıldı. Ancak 6 hafta sonunda ortaya çıkan tablo şudur; Futbolun kimyasını bozmuş, bu işten en çok zararlı çıkan da Bursaspor olmuştur” dedi.

2 PUAN KAYBETTİK 

Ali Ay, “Fenerbahçe maçında oyuncumuzun rakibine müdahalesi ceza sahasında dışında olmasına rağmen ilk mağduriyetimizdi. Aynı karşılaşmada Fenerbahçe’nin ikinci golü öncesinde faul görülmemiştir. Attığımız golde ofsayt verilmiştir. Yine elle oynama görülmemiş ve penaltımız yenmiştir. Konyaspor maçında da aynı. O maçtan da 2 puan kaybettik. Bursa’da oynadığımız Beşiktaş maçında da yediğimiz gol ofsayt olmasına rağmen gol kararı verilmiştir” diye konuştu.

ZİYARET EDECEĞİZ

Hataların sürdüğünü belirten Başkan Ay, “Rize’de, Sakho’nun milimetrik mesafe gösterilerek attığı gol, ofsayt gerekçesi ile sayılmaması bizi üzmüştür. Başakşehir maçında da ortaya çıkan tabloyu herkes gördü. Bu puanları telafisi mümkün değildir. Görüyoruz ki tartışmalar azalmıyor aksine artıyor. Bu uygulamadan en fazla canı yanan kulübün Bursaspor olması da ayrı bir tartışma konusudur. ‘Hakem hatasına razıyız’ deme noktasına geldik. Önümüzdeki hafta hocamızla birlikte MHK Başkanını ziyaret edeceğiz” dedi.

KÖTÜ SEZONLAR YAŞADIK

Camiaya da önemli mesajlar veren Başkan Ali Ay şöyle devam etti: “İki yıldır büyük sıkıntılar yaşadık. Ağladık, ağlattık. Ama şimdi doğru hocayı bulduk. Bursa, büyük bir ailedir. Bu şehrin insanı için önce aile gelir. Ekonomi de gücünü ailelerden alır. Bursaspor’un geçmişindeki en büyük başarı da Yazıcı ailesinindir. Bu ailenin en büyük parçası da tribünlerimizdeki taraftarımızdır. Türkiye’nin en vefakar ve cefakar taraftarı Bursaspor’dadır. Dargınlıklar oldu. Kötü sezonlar yaşadık. Ama bugün geldiğimiz noktada saha içi ve dışında bizi birlikte hareket ettirecek güzel mesajlar oluşmaya başladı.”

BİZ BURSASPORUZ

“Artık ayrı gayri olmasın. Sen oyu ona verdin ben buna verdim tartışması olmasın. Birbirine inanan ve sırtını dayayın büyük bir aile olalım. Ekonomik sıkıntıları konuşmak için gelmiştim ama vazgeçtim. Bursa’nın büyük ailelerine sesleniyorum. Gelin birlikte izleyelim maçları, birlikte alalım locaları, birlikte satalım stadın isim hakkını. Yine o sene bu sene diyelim ve en büyük adımı bu sezon atalım. Biz Bursaspor’uz. Ekonomik sıkıntıyı aşacak kapasite bizde yoksa Türkiye’de hiç kimseye yoktur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X