Gemlik Kooperatifi’nde Demir yeniden aday

Marmarabirlik Gemlik Kooperatifi’nin pazar günü yapılacak genel kurulunda mevcut başkan İbrahim Demir yeniden aday olacağını açıkladı.

Gemlik Kooperatifi’nde Demir yeniden aday

Bu kapsamda ortaklara yönelik ziyaretlerini sürdüren Demir, güçlü ortak ve güçlü kooperatif ilkesiyle çalıştıklarını vurguladı. Bugüne kadar ortakların refah seviyesini arttırmak için önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Demir, birlik ve beraberlik için yönetime tekrar aday olduklarını ifade etti. 26 Şubat’ta hizmetlerine kaldıkları yerden devam etmek istediklerini anlatan Demir, şöyle devam etti: ”Gemlik Kooperatifimize yıllar sonra 5 bin tonluk modern bir tesis kazandırıyoruz. 7 bin 200 metrekare kapalı alan üzerine kurulacak tesisimiz 9 milyon TL’ye mal olacak. Geçmiş dönemlerde zarar eden kooperatifimiz biz göreve geldikten sonra kar etmeye başladı. Ortaklarımıza gübre ve zirai ilaç desteğimiz devam edecek. Birlik yönetimimizle uyumlu bir şekilde çalışarak, ortaklarımıza daha iyi imkanlar sunmak asli görevimizdir. Yöneticilik yapıp bu kooperatifi zarar ettirenler, şimdi tekrar adaylar. İlk önce bunun hesabını versinler. Ortaklarımız da kooperatiflerine sahip çıksınlar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X