Gemlik sahili ışıl ışıl oluyor

Gemlik’te Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Atatürk Kordonu ve Gemlik İskelesi’nde bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış ışıklandırma direkleri, Selçuklu motifli yeni LED aydınlatma direkleri ile yenileniyor.

Gemlik sahili ışıl ışıl oluyor

Çalışmalar kapsamında ekipler ilk olarak Gemlik İskelesi’nde 5 metre yükseklikteki LED aydınlatma direklerinin montajını tamamlarken, iskele ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Öte yandan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile Atatürk Kordonu’ndan Kayıkhane Mevkii’ne kadar olan sahil boyunca yerleştirilecek 7 ve 10 metrelik 22 adet LED aydınlatma direkleri için de ihaleye çıkıldığı bildirildi. İhalenin tamamlanmasının ardından, kısa süre içinde Demokrasi Meydanı ile Atatürk Kordonu da ışıl ışıl bir görünüme kavuşturulacak. 

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in marka bir kent olması hedefiyle ilçenin siluetini değiştirecek çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Teknolojik yenilikleri yakından takip eden belediyemiz, kullanılan LED aydınlatmalar ile mikro ölçekte ilçe ekonomisine makro ölçekte ise ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Selçuklu motifli LED aydınlatma çalışmalarımız tamamlandığında, insanımızın yoğun bir şekilde kullandığı sahilimiz ışıl ışıl olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X