Gemlik sahilinde rüzgarın yol açtığı kirlilik temizlendi

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son günlerde esen rüzgarın etkisiyle sahilde kıyıya vuran ağaç dal ve yapraklarının yanı sıra yosunları ve çöplerin yol açtığı kirliği temizledi.

Gemlik sahilinde rüzgarın yol açtığı kirlilik temizlendi

Ekipler ilk olarak, fırtınanın geride bıraktığı olumsuz etkilerin yoğun olarak görüldüğü Emin Dalkıran kordonu ve Atatürk kordonunda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Her iki bölgede kıyıya vuran yosunlar ile çeşitli çöp atıkları, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gece geç saatlere kadar toplandı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin son günlerde şiddetli rüzgarla karşı karşıya kaldığını ifade ederek, fırtınanın dinmesinin ardından da, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kapsamlı bir çalışma başlatıldığını söyledi.

Çok kısa sürede rüzgarın olumsuz etkilerini temizleyerek, sahilleri yeniden Gemlik halkının kullanımına açtıklarını belirten Yılmaz, “Yoğun ve özverili çalışmalarından dolayı da Temizlik İşleri ekiplerimize teşekkür ediyorum. Kirletmek kolay ama, temizlemek çok zor. Gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için denizleri kirletmemeliyiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X