Gemlik’e hafızlık kız Kur’an kursu 

Gemlik Belediyesi tarafından Hisartepe Mahallesi’nde yaptırılarak müftülüğe tahsis edilecek olan Nene Hatun Hafızlık Kız Kur’an Kursu’nun temeli törenle atıldı. 

Gemlik’e hafızlık kız Kur’an kursu 

CEMAL KIRGIZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın ve Osman Mesten’in de katıldığı törende konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik yatırımların devam ettiğini söyledi. Yılmaz, temeli atılan ya da açılışı yapılan okullar, camiler, sağlık ocakları, spor salonları ve sosyal tesisleri açıkladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 4 milyon 100 bin liraya mal olacak olan Nene Hatun Hafızlık ve Kız Kur’an Kursu binasının bitiminde müftülüğe tahsis edileceğini söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Umarım bu tür hizmet ve yatırımlar, sınırlarımızın ve geleceğimizin bekası için gösterdiğimiz kararlılıklar, barış için gösterdiğimiz çabalar yeniden uyanmamıza vesile olur. Müslümanlar birbirlerini kardeş olarak görmelidir” dedi.
İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın dualarının ardından temel atma gerçekleştirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X