Gemlik’e yeni aile sağlığı merkezi

Gemlik Belediyesi tarafından Hisartepe Mahallesi’ne yapılan Farabi Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Merkezin 250 günde bitirilmesi hedefleniyor.

Gemlik’e yeni aile sağlığı merkezi

CEMAL KIRGIZ

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş’un da katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Hisartepe Mahallesi’ne hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Mahalleye bir de ortaokul yapmak için kolları sıvadıklarını vurgulayan Refik Yılmaz, meydan, park, cami ve sağlık ocağı hizmetleriyle mahallenin çekim merkezi haline geleceğini söyledi. Yılmaz, Gemlik Adliyesi’nin de Hisartepe Mahallesi’ne yapılacağını kaydetti. 

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın da, Gemlik’in deprem riskine karşı dönüşüm projesine vurgu yaparak, “Gemlik olduğu yerde duracak. Hiçbir yere taşınmayacak. Biz yeni imar alanları açıyoruz. Gemlik’e güçlü konutlar kazandırıyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X