Gemlik’e yeni sağlık merkezi

Bursa’nın Gemlik Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Gemlik’e yeni sağlık merkezi

Gemlik Belediyesi tarafından 15.000 nüfusa sahip Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılan İbn-i Sina Aile Sağlığı Merkezi’nde sona gelindi.

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını, sağlk merkezinin önümüzdeki haftalarda hizmete gireceğini müjdeledi.

Şehir merkezinden en uzak yerleşim alanlarına kadar hizmetleri aksatmadan vatandaşların kullanımına sunduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, “Cumhuriyet Mahallesi İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin yanı sıra Balıkpazarı Mahallesi, Cihatlı Mahallesi, Eşref Dinçer Mahallesi veHisartepe Mahallesiolmak üzere, bu yıl 5 mahallemize 5 sağlık ocağı kazandırıyoruz. İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi tamamlandıktan sonra bölgenin sağlık alanındaki ihtiyaçları büyük ölçüde karşılanmış olacak. Maksadımız daha yaşanabilir, daha sağlıklı bir kent oluşturmak” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X