Gemlik’e yeni sağlık merkezi

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Merkezin yıl sonunda hizmete gireceği belirtildi.

Gemlik’e yeni sağlık merkezi

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Belediyesi tarafından Balıkpazarı Mahallesi’nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Merkezin Balıkpazarı, Halitpaşa, Demirsubaşı, Kayhan, Orhaniye ve Yeni Mahallelere hizmet vereceği belirtildi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi’nin yıl sonunda hizmete gireceğini kaydetti.
Temel atma töreninde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, önümüzdeki hafta Cumhuriyet Mahallesi İbni Sina Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını yapacaklarını ifade etti.

Yılmaz, Kumla Mahallesi’nde PTT binasının olduğu yeri de kamulaştırarak, buraya sağlık merkezi, PTT binası ve Halk Eğitim Merkezi binası yapacaklarını kaydetti. Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi toplu konutların ilk etabının yanı sıra Devlet Hastanesi’nin açılışlarının da mayıs ayında yapılacağını söyledi.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş da, bölgeye önemli bir sağlık tesisi kazandırıldığını ifade etti. Törende daha sonra aile sağlığı merkezinin temeli atıldı.

temel.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X