Gemlik’te asfaltlama sürüyor

Gemlik Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü asfalt çalışmaları sürüyor.

Gemlik’te asfaltlama sürüyor

Haydariye Mahallesi’nin yollarını Sudeşen Şelalesi’ne kadar sıcak asfaltla kaplayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni Devlet Hastanesi’nin ardından şimdi de Cihatlı, TOKİ ve Şahinyurdu Mahalleleri’nde vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için asfaltlama çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de yol genişletme ve stabilize çalışmalarını yürüttüğü alanlar daha sonra Büyükşehir Belediyesi ekiplerince sıcak asfaltla kaplanıyor.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, TOKİ ve Cihatlı Toplu Konutları’na yerleşimin başlamasıyla birlikte yolların kullanımının artacağından dolayı çalışmalara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hız verdiklerini söyledi.

Cihatlı ve Şahinyurdu Mahallerine giden yol üzerinde iki aracın yan yan yana geçmekte zorlandığını belirten Yılmaz, keskin virajlarda da yol genişletme çalışmalarının yapıldığını kaydetti. 

Yol genişletme, stabilize ve asfaltlama çalışmalarının Büyükşehir ve Gemlik Belediyesi tarafından belirli program dahilinde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum.

En kısa sürede Cihatlı ve Şahinyurdu Mahallelerimizde Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu asfaltlama çalışmalarının da tamamlamasıyla, bu yolları daha geniş ve sıcak asfalt yapılmış halde hizmete sunacağız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X