Gemlik’te asfaltsız yol kalmayacak

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Gemlik’te asfaltsız yol kalmayacak

Çeşitli nedenlerden dolayı yıpranmış veya bozulmuş yollar da ekipler tarafından onarılarak yeni görünüme kavuşturuluyor. Son olarak Eşref Dinçer Mahallesi, Bölge Parkı cıvarındaki cadde ve sokaklarda çalışmaları yoğunlaştıran ekipler, bu bölgede yer alan ara sokaklarda da sıcak asfalt işlemlerini büyük ölçüde tamamladı. Hamidiye Mahallesi’nin çeşitli noktalarında yürütülen çalışmaların da kısa sürede tamamlanıp, bu yolların da sıcak asfalt yapılmış halde hizmete sunulacağı bildirildi.

Hamidiye Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçe genelinde yıpranan, çöken ve asfalt kaplaması zarara uğrayan yollarda asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Kış sezonu öncesinde bozuk ve asfalt kaplanmamış yol sorununun kalmayacağını belirten Yılmaz, “Acil ihtiyaç olan bölgelerde yıpranan ve çukur oluşan asfaltları yeniliyoruz. Mevsim şartları elverdiği müddetçe, çalışmalar devam edecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X