Gemlik’te spor tesisi atağı

Gemlik Belediyesi’nin son 5 yıl içinde yapıp hizmete açtığı 41’inci spor tesisi olan Semanur Erdoğan Spor Salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gemlik’te spor tesisi atağı

‘Sporla gelişen Gemlik, sağlıklı yetişen nesiller’ hedefiyle eğitimden spora birbirinden önemli yatırımlara imza atan Gemlik Belediyesi, okullara kazandırdığı kapalı spor salonlarına bir yenisini daha ekledi. Gemlik Belediyesinin son beş yıl içinde yapıp hizmete açtığı 41. spor tesisi olan Semanur Erdoğan Spor Salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Özdilek Cevdet-Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Ortaokulu Bahçesine yapılan tesise, Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi ve Gemlik Belediye Spor Sporcusu Dünya Gençler Avrupa ve Dünya Judo Şampiyonu Semanur Erdoğan’ın adı verildi. Görkemli bir törenle hizmete giren salonun açılışına Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’da katıldı.

HİZMET YAĞMURU…

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, spora ve sporcuya yönelik büyük destekler veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve ekibine teşekkür etti. Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz da, 5 yıl öncesine kadar kamyon garajı olarak kullanılan bölgeye, Özdilek Cevdet-Aynur Kız İmam Hatip Lisesinin yanı sıra Hz. Ebubekir Camii’nin yapıldığını, şimdi de Semanur Erdoğan Spor Salonunun hizmete girmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hizmet ve yatırımların 2019 yılında da devam edeceğini vurgulayan Yılmaz, 6 Mahallenin birlikte hizmet alacağı Şifa Hatun Aile Sağlık Merkezini de önümüzdeki hafta hizmete açacaklarını ifade etti.

KONUTTAN ALTYAPIYA…

Bu yatırımları Ocak ve Şubat aylarında Naim Süleymanoğlu Spor Salonu, Hz. Ömer Camii ve Amfi Tiyatro Açılışlarıyla taçlandıracaklarını kaydeden Refik Yılmaz, toplu konuttan, aile sağlık merkezlerine, altyapıdan spor tesislerine, yatırımların devam edeceğine vurgu yaparak, “Gemlik’teki gelişim ve değişim devam edecek” dedi.

Şampiyon judocunun adı verildi

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan yeni spor salonu, dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Gemlik’teki törende, adı spor salonuna verilen Dünya Gençler Avrupa ve Dünya Judo Şampiyonu Semanur Erdoğan’ı kürsüye davet eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Erdoğan’dan Olimpiyat ve Dünya Şampiyonluğu sözü istedi. 

Vatandaşlara da hizmet verecek

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, büyük özveriyle yapılan tesislerin sadece öğrencilere değil vatandaşlara da hizmet vereceğini kaydederken; Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Karakuş, Semanur Erdoğan’ın Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu olacağına inandığını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X