Genç astsubay 10. kattan ölüme atladı

Çekmeköy’de “bir kişinin 10. kattan düştüğü” ihbarını alan polis olay yerine geldiğinde Jandarma Astsubay Üstçavuş Ercan Ateş’in cansız bedeni ile karşılaştı.

Genç astsubay 10. kattan ölüme atladı

Olay saat 08.00 sıralarında Nişantepe Mahallesi Gelinçiçeği Sokakta meydana geldi. Alemdağ Emlak Konutları A8 Blok 10. kattan bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Jandarma Muhabere Astsubay Üstçavuş Ercan Ateş (29)’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Alemdağ Jandarma Komando Tabur Komutanlığı’nda görevli Ateş’in kardeşiyle birlikte yaşadığı öğrenildi. 

Polis olay yerinde incelemelerini yaparken, Ateş’in görevli bulunduğu askeri birlikten yetkililer de siteye gelerek bilgi aldı. Ercan Ateş’in düşüşü sırasında bir alt katın penceresine çarptığı ve camda yoğun şekilde kan lekelerinin bulunduğu görüldü. 

Ateş’in düşmeden önce beylik tabancasıyla kendini de vurmuş olabileceğini değerlendiren polis, cinayet ihtimaline karşın da çalışma başlattı. Ercan Ateş’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sitede yaşayan vatandaşlar, “Ses üzerine dışarı çıktık. Aşağı düşmüş. Genç bir subay” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X