Genç çiftçiye destek sürüyor

Kestel’de 2017 yılı 30 bin lira hibe destekli Genç Çiftçi Projesi kapsamında küçükbaş hayvancılık projesinden yararlanmaya hak kazanan 2 genç çiftçiye 74 adet küçükbaş hayvan verildi.

Genç çiftçiye destek sürüyor

OSMAN GÜNEŞ

 

Kestel’de küçükbaş hayvancılık projesinden yararlanmaya hak kazanan Ümitalan Mahallesi’nden Didem Armut ve Çataltepe Mahallesi’nden Erdem Yürek’e, ikişer adet koç ve 35’er adet koyun olmak üzere toplamda 74 adet küçükbaş hayvan dağıtıldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Cihan Kuzik, 2017 yılında Genç Çiftçi Projesi kapsamında Kestel’de toplam 11 projenin hibeden yararlanmaya hak kazandığını belirterek, bitkisel üretim ve istiridye mantarı ile ilgili yatırımların tamamlandığını ve hibe ödemelerinin yapıldığını kaydetti. Kuzik, 5 adet büyükbaş hayvan projesinden hibe almaya hak kazanan çiftçilerin de yakın zamanda hayvanlarının teslim edileceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X