Genç girişimciler eğitime başladı

İnegöl Belediyesi, İŞKUR İnegöl Şube Müdürlüğü işbirliğinde 10. KOSGEB girişimcilik kursunun startını verirken, 25 kişinin 4 günlük eğitimi başladı.

Genç girişimciler eğitime başladı

Girişimci adayları Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde uzman eğitimciler nezaretinde kurslarını sürdürürken, Belediye Başkanı Alper Taban, İŞKUR İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk ile birlikte kursu ziyaret etti.

Taban, “Buradan çıkacak her bir oluşum şehrimize değer katacaktır. Bu bir zenginliktir, istihdamlar, ekonomiye katkıdır, vergidir, şehir adına büyük bir kazanımdır” diyerek, hibe ve faizsiz kredi destekleriyle ilgili bilgiler verdi. 

İŞKUR İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk ise, “Burada 4 gün boyunca 32 ders saatinde elde edecekleri bilgi ve birikimle İnegöl’e 25 girişimci adayı kazandırılmış olacak.

Zaten İnegöl bu konuda oldukça hareketli bir şehir. Girişimcileriyle meşhur bir kent. Türkiye ekonomisine katkıları ortada. Birçok ilin çok daha üzerinde bir potansiyele sahip. Girişimcilik kursumuzu birlikte düzenlediğimiz için İnegöl Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X