Gençler Bursa’da buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Okullararası Gençler Bocce grup müsabakaları heyecanı sona erdi.

Gençler Bursa’da buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Bocce müsabakalarında gençler şampiyonluğu elde edebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Ataevler Bocce Sahası’nda gerçekleştirilen müsabakaya kızlar ve erkeklerde toplam 32 okul ve 160 sporcu kıyasıya mücadele etti. Zorlu müsabakalar sonunda genç kızlar E’de Denizli Menderes AL, erkeklerde Bilecik Bozüyük AİHL birinci oldu.

Bu kategoride kızlarda Bursa Osmangazi Hüma Hatun MTAL, erkeklerde Zonguldak Eren Enerji MTAL ikinci sırada yer adı.

ANTALYA’YA GİDECEKLER

Öğrenciler ve velilerin ilgiyle izlediği organizasyonda genç kızlar F kategorisinde Çanakkale Çan Karşıyaka MTAL birinci, Kocaeli Kandıra Akçakoca AL ise ikinci oldu.

Erkeklerde ise Bursa Osmangazi Nizam Karasu AİHL zirveyi kıptarmazken, Edirne Keşan AL ikinci sırada yer aldı. Müsabakalar sonunda erkeklerde Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve kızlarda Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antalya’da gerçekleştirilecek Bocce Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil etmeye hak kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X