Gerçek hayattaki halini görenler tanımakta güçlük çekiyor!

Uzun süredir Çocuklar Duymasın dizisinde Emine karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Melek Şahin’in gerçek hayattaki hali takipçilerinin ağzını açık bıraktı.

Gerçek hayattaki halini görenler tanımakta güçlük çekiyor!

Yıllardır Çocuklar Duymasın dizisindeki ‘Emine’ karakterine hayat veren Melek Şahin’i dışarıda görenler tanımakta güçlük çekiyor.

“KİMSE EMİNE OLDUĞUMA İNANMIYOR”

İlk olarak 2002 yılında ekranlara gelmeye başlayan ve şu anda da Kanal D’de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin hafızalara yer etmiş isimlerinden birisi olan Melek Şahin’in sosyal medya hesabından paylaştıklarını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 48 yaşında olan Melek Şahin, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Altın Kelebek ödül törenine katılmış ve görenleri hayrete düşürmüştü. Dizideki rolünün aksine koyu renkte derin göğüs dekolteli bir elbise giyen Şahin’i kimse tanıyamamıştı. Verdiği bir röportajda da set dışındaki hayatı için “Kimse benim Emine olduğuma inanmıyor, hatta benimle iddialaşıyorlar.” diyen Melek Şahin’in sosyal medya hesabını 42 bin kişi takip ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X