‘Gerçek oyuncunun şöhretle işi olmaz’

Usta sanatçı Nazan Kesal, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada gerçek mesleği oyunculuk olan kişilerin şanla şöhretle ilgilenmediklerini söyledi.

‘Gerçek oyuncunun şöhretle işi olmaz’

ÖZEL HABER

Nazan Kesal, Emre Akdemir’in sorularını yanıtladı.

BEN SANATÇIYIM DİYE YOLA ÇIKILMAZ

Tek kişilik oyunu ‘Yaralarım Aşktandır’la Nilüfer Sahne’de Bursalıları selamlayan usta oyuncu Nazan Kesal, Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu. Daha önce ünlü olmak için oyunculuğu seçen gençleri derslerine almadığı haberleriyle gündeme gelen Kesal, ‘Ün oyuncuyu ilgilendiren bir şey değil. Ün tamamen seyircinin psikolojisiyle açıklanacak bir şey. Hiçbir oyuncu ben ünlü bir sanatçıyım diye yola çıkmaz. Dolayısıyla oyuncu kendini ünlü olmak üzerine değil de iyi oyuncu olmak üzerine yetiştirmesi lazım’ dedi.

FENOMENLERLE AYNI PROJEDE YER ALMAM

Özellikle sosyal medyada fenomen olarak ünlenip oyunculuğa geçen gençleri de değerlendiren Nazan Kesal, teklif gelmesi durumunda onlarla aynı projede yer  almak istemediğini söyledi. Kesal, ‘Her yemek yenmez. Ben oyuncuyum diye her stilde, her formatta, her projede, ucunda para olan her şeyde oynamak gibi bir zorunluluğum yok. Ne yapmam gerektiğini, neyde oynamam gerektiğini bana yaşamdaki duruşum söylüyor zaten. Bir oyuncuyu yücelten veya değerli yapan şey hayır dediği projelerdir’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X