Geri döndü: Tuvaletten bile…

Uçağın tuvaletindeki müstehcen görüntülerini yanlışlıkla paylaşan ve aldığı tepkilerden sonra sosyal medya hesabından çok sık paylaşım yapmayan Kerimcan Durmaz, eskisi gibi paylaşım yapmaya başladı. Durmaz bunu bir video ile duyurdu.

Geri döndü: Tuvaletten bile…

Sosyal medya hesabından uçakta çekilen müstehcen görüntülerini paylaşan Kerimcan Durmaz, tepkilerle linç edilmiş hatta hakkında soruşturma başlatılmıştı. Eğitimini tamamlamak için yurt dışına giden Kerimcan Durmaz, aylar sonra sosyal medyaya geri döndü.

Bir süredir yurt dışında yaşayan ve sosyal medya hesabını aktif kullanmayan Kerimcan Durmaz, “Artık kimseyi
Tuvalette bile paylaşım yapacağını söyleyen Kerimcan Durmaz, günlük makyajında neler yaptığını gösterdi.

Hazırlanıp evden çıkan Durmaz, bindiği takside “Ben artık çok rahat bir şekilde story atmak istiyorum. Eğer bundan rahatsız olacak varsa şuan beni bloklasın (engellesin). Takipten çıkarsın demiyorum, bloklasın ki keşfette falan karşınıza çıkmak istemiyorum, sizi görmek istemiyorum. Aptalca mesajlarınız ve yorumlarını görmek istemiyorum. Umurumda dahi değilsiniz. Hiçbirinizi takmıyorum ve umursamıyorum. Artık buna göre yaşayacağım. Kendi pis, nefret dolu sözlerini kendinize saklayın. Kimse kusura bakmasın tamam mı lan! Delirtmeyin lan beni” şekline konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X