Geri sayım yapıp intihar etti

Bir kişi, sosyal paylaşım sitesinden geri sayım yapıp kalbine ateş etti.

Geri sayım yapıp intihar etti

Bir çocuk babası adamın son yüklediği fotoğraf ise canını kıydığı tabanca ile ölmeden önce eski eşi için kaleme aldığı intihar mektubu oldu. 

Olay, dün akşam saatlerinde Osmangazi’deki TIR Parkı’nda meydana geldi. Park halindeki otomobilin içinde intihar eden adamın ölümü üzerine soruşturma başlatıldı. Jandarma, kiralık olduğunu belirlediği aracın kilitli olan kapılarını açtığında ilk olarak yüksek sesle çalan radyoyu kapattı. 36 yaşındaki S.K.’nin kalbine ateş ederek öldüğü belirlendi. Bir çocuk babası S.K.’nın aracında, geçen yıl boşandığı eşine hitaben yazdığı intihar mektubu çıktı.

Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Genç adamın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye kaldırıldı. Halk otobüsü şoförü olduğu öğrenilen S.K.’nın sosyal paylaşım sitesindeki hesabından ölüm anını paylaştığı ortaya çıktı. 5’ten geriye sayıp final diyerek canına kıyan S.K.’nin son paylaştığı fotoğraf ise canına kıydığı tabanca ile intihar mektubu oldu. Ev adresini, ‘Hamitler Kent Mezarlığı’na taşındı’ olarak değiştiren S.K. son mesajında ise, “Evet geldik yolun sonuna. Benden 36 yıl sonra yolun sonu herkese mutluluklar. Kimse arkamdan ağlamasın. Kızımı da gördüm. Emin ellerde” şeklinde bir not yazdığı görüldü. Sosyal paylaşım sitesine yazdığı vasiyetinde ise Hamitler Mezarlığı’na gömülmek istediği duyurdu. 

Savcılık adamın intihar mektubuna el koyarak incelemeye aldı. Mektupta S.K.’nin intiharından, bir yıl önce kendisinden boşanarak başka biriyle evlenen eşini sorumlu tuttuğu görüldü.

S.K.’nin intihardan bir gün önce annesinin baktığı küçük kızının yanına gidip hasret giderdiği de ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X