Gezi teknesi alabora oldu, 11 kişi ölümden döndü!

Yalova’da koyları gezmek için kiraladıkları tekne ile denize açılan aralarında bebek ve çocuklarında bulunduğu 11 kişi teknenin alabora olması sonucu ölümden döndü.

Gezi teknesi alabora oldu, 11 kişi ölümden döndü!

Teknedekiler, yüzerek ve çevreden gelenler tarafından kurtarılırken, duran kalbi masaj ile çalıştırılan 5 yaşındaki Reyhan Kara yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. 

İstanbul’da yaşayan ve kurban bayramı nedeniyle 9 günlük tatili fırsat bilen 4 aile Yalova’nın Çınarcık İlçesi Kocadere Beldesi’nde dinlenmek istedi. Kiraladıkları 6 metrelik tekneye binen Mehmet Çiftçi, Emine Çiftçi, Sevgi Çiftçi, Selçuk Çiftçi, Nebiye Öztürk, Firdevs Öztürk, Yağız İleri ile çocukları 3 aylık Öykü Ermek, 5 yaşındaki Arda Ermek ve Reyhan Kara ile 6 yaşındaki Furkan Öztürk ile denize açıldılar. 

Sahilden 100 metre uzaklaşan tekne dalgalar nedeniyle batma tehlikesi geçirince panik yapan 3 kişi yardım istemek için denize atlayıp yüzerek sahile gitmek istedi. Bu sırada su alan tekne alabora olunca teknede bulunan diğer kişiler çocukları da yanlarına alarak yüzerek sahile çıkmak istedi. Bu kişilerden bazıları çevreden gelen balıkçılar tarafından kurtarılırken, teknenin altında kalan Reyhan Kara ise bir süre sonra bulundu. 

Duran kalbi sahilde masaj ile çalıştırılan Reyhan Kara, Çınarcık Devlet Hastanesi’ne götürülüp, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X