Giresun dışarıda yok

Ligdeki son 5 maçında yenilmeyen Karadeniz ekibi, deplasmanda ise istediği sonuçları alamıyor. Bursaspor’un renktaşı, 6 dış saha maçında sadece 2 beraberlik alırken, 4 kez sahadan boynu bükük ayrıldı ve rakip filelere de 3 gol gönderebildi.

Giresun dışarıda yok

Bursaspor’un yarınki rakibi Giresunspor sezona şampiyonluk parolasıyla başlarken, yaptığı transferlerle adından söz ettirmişti. Ancak sezon başında beklenen performansı sergileyemeyen ve Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayırıp takımı Hakan Kutlu’ya teslim eden Karadeniz ekibi, son haftalarda çıkışa geçti. Kutlu yönetimindeki çıktığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen yeşil beyazlılar, bu müsabakalarda 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. 

3 GOL ATABİLDİ

Tecrübeli bir kadro kuran Karadeniz ekibinin deplasman karnesi ise oldukça zayıf. Şu ana kadar 6 dış saha maçına çıkan Giresunspor, bu karşılaşmalarda galibiyete ulaşmayı başaramadı. Karadeniz temsilcisi, oynadığı 6 deplasman maçından sadece 2 beraberlik çıkarabilirken, 4 de yenilgi aldı. Deplasmanda oynadığı maçlarda rakip filelere sadece 3 gol gönderebilen Giresunspor, kalesinde ise 11 gole engel olamadı. Kadrosunu tecrübeli isimlerden kuran Giresunspor’da Bursasporlular’ın yakından tanıdığı 2 isim de yer alıyor. 

SÜPER LİG TECRÜBELERİ VAR

Bursaspor’da 2,5 sezon forma giyen 31 yaşındaki Bekir Yılmaz ile birlikte 1 sezon yeşil beyazlı formayı giyen 29 yaşındaki Yonathan Del Valle de Karadeniz ekibinin başarısı için ter döküyor. TFF 1. Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan iki ismin yanı sıra Giresunspor’da Süper Lig tecrübesi bulunan Mehmet Güven, Numan Çürüksu, Ahmet İlhan Özek, Raul Andrei Rusescu, Cristian Tanase, Özgür Can Özcan, Uğur Akdemir, Muhammet Bayır ve Guy Lucien Michel Landel gibi isimler bulunuyor. Ligde şu anda 16 puanla 11. sırada bulunan Karadeniz ekibinin en golcü ismi ise 4 gollü Rusescu. Bu arada Giresunspor’da sakatlıkları bulunan Mehmet Güven, Tanase ile cezalı Uğur Akdemir yarınki maçta Bursaspor’a karşı forma giyemeyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X