Giresunspor deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un basın sözcüsü Bahattin Kurt, “Elazığspor deplasmanında iyi bir futbol sergileyerek 3 puan alacağız” dedi.

Giresunspor deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçına hazır olduklarını söyledi.Takımın teknik direktör Erkan Sözeri ile bir vizyon değişikliği yaşadığını ifade eden Kurt, şöyle konuştu:”Bunu Ziraat Türkiye Kupası maçında da gördük. İyi bir futbol sergileyerek Torku Konyaspor maçını kazandık. Oyuncuların kendine güvenleri biraz daha geldi. Hafta sonu Elazığspor ile oynayacağımız maç çok önemli ve çok da zor bir maç olacak. Rakip evinde 4 maçtır kaybetmiyor, bunun bilincindeyiz. Takımımız moral ve motivasyon anlamında şu anda iyi. Elazığspor deplasmanında iyi bir futbol sergileyerek 3 puan alacağız.”Kurt, kart cezalısı İsmail Dinler ile bir süre önce fibula kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilen Jones’in Elazığspor karşısında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X