Girişimcilerin gözdesi Yıldırım 

İlçede açılan her yeni işyerinin Yıldırımlılar için yeni bir ekmek kapısı anlamına geldiğini kaydeden Başkan Edebali, “Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte ideal şehircilik anlayışı her geçen gün artan Yıldırım’a girişimcilerin ilgisi de artıyor” dedi. 

Girişimcilerin gözdesi Yıldırım 

İlçenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak adına önemli projelerin ve işyeri açılmasını kolaylaştıracak adımların atıldığı Yıldırım, girişimcilerin tercihi olmaya devam ediyor. Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde 2014’den bugüne 2 bin 872 işyerine çalışma ruhsatı verdi. İlçede açılan her yeni işyerinin Yıldırımlılar için yeni bir ekmek kapısı ve istihdam anlamına geldiğinin altını çizen  Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Her mahalleye eşit hizmet götürerek iş yerlerimizin çoğalmasını sağlıyoruz. Böylelikle işletme sayılarının artmasıyla birlikte bölgelerimizin ekonomik değerleri çoğalıyor. Yıldırım Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında yer alıyoruz. . Esnafımız güçlüyse bizde güçlüyüz demektir. Yatırımcı da, işveren de tercihini Yıldırım’dan yana kullanarak ekonomimize katkı sağlıyor” diye konuştu. 

“GÜNLÜK HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Hayata geçirdikleri proje ve hizmetler ile Yıldırım’ın marka değerini yükseltmek için çalıştıklarını vurgulayan Edebali, “Göreve geldiğimiz günde ilçemizde faaliyet gösteren iş yeri sayısı ile hizmet bayrağını devrettiğimiz gün ilçemizde faaliyet yürüten işyeri sayısı bizim başarımızı ortaya koyacak en önemli parametrelerden birisi olacak. E-belediyecilik alanında yapılan önemli atılımlara iş yeri açma ve çalıştırma ruhsat başvuruları ile ruhsat harcı ödemelerini internet üzerinden yapılmasına da olanak sağladık. Vatandaşlarımızın taleplerine artık daha hızlı yanıt veriyoruz. ‘Modern belediyecilik’ politikamızla insanlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak projeler üretiyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X