Gizli aşk ifşa oldu! Böyle görüntülendi

ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın yıldız oyuncusu Uğur Güneş’in gizli aşkı ifşa oldu.

Gizli aşk ifşa oldu! Böyle görüntülendi

Reytinglerde ilk sırayı Mucize Doktor’la paylaşan fenomen dizi Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Uğur Güneş, özel hayatıyla magazin gündeminin merkezine oturdu.

bir-zamanlar-cukurova-nin-oyuncusu-ugur-gunes-12616383_1005_m.jpg

SÜRPRİZ AŞKI ORTAYA ÇIKTI

Daha önce rol arkadaşı Hilal Altınbilek’le adı aşk dedikodularına karışan Uğur Güneş’in sürpriz bir isimle birlikte olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Onur Akay, internet sitesinde Uğur Güneş’in kendinden yaşça büyük şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığını yazdı.

bir-zamanlar-cukurova-nin-oyuncusu-ugur-gunes-12616383_2319_m.jpg

“BANA FOTOĞRAFLARINI GÖSTERDİLER”

Akay, Uğur Güneş ve Reyhan Cansu aşkını, “Birkaç arkadaşımla önceki gün Ortaköy’de sohbet ediyordum. Sohbet esnasında oyuncu Uğur Güneş’in şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığını duyunca şoke oldum. Masadaki arkadaşlarımın bana fotoğrafları göstermesiyle çok şaşırdım” diyerek ifşa etti.

bir-zamanlar-cukurova-nin-oyuncusu-ugur-gunes-12616383_3615_m.jpg

ESKİ EŞİNDEN OLAYLI BİR ŞEKİLDE BOŞANMIŞTI

Elazığspor’un teknik direktörü olan Levent Eriş’le olan evliliğini 2014 yılında olaylı bir şekilde bitiren şarkıcı Reyhan Cansu, bir dönem Eriş’ten olan oğlunun kaybolduğu haberleriyle gündeme gelmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X