GMO’da yeniden Durmuş dönemi

TMMOB’a bağlı Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin kurucu başkanı Serkan Durmuş, son 2 dönemdir odayı yöneten mevcut başkan Lale Yıldız’la girdiği seçim yarışını kazandı.

GMO’da yeniden Durmuş dönemi

Bursa Akademik Odalar Yerleşkesi’nde önceki gün gerçekleştirilen oda seçimlerine katılan 228 üyeden 169’unun oyunu alan Durmuş, yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Yıldız ise 59 oyda kaldı.

Oda kurulduktan sonra 8 yıl başkanlık görevini yürütüp, 4 yıl süren aranın ardından yeniden seçilen Durmuş, ‘‘Bize Yenilik Gerek” sloganıyla başarılı bir seçim sürecini geride bıraktıklarını söyledi.

”NEREDE GIDA KONUŞULUYORSA…”

Durmuş, şöyle konuştu: ‘‘Yeni dönemde hep birlikte meslek örgütlerimiz ve meslektaşlarımızla beraber yeni projeleri ve yeni fikirleri hayata geçireceğiz. Bu yola çıkarken hedeflerimiz ve projelerimizle yola çıkmıştık. Bu süreçte bizlere katkı sağlayan ve destek olan tüm meslektaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi daha yukarılara taşıyacağız. Bursa’da nerede gıda konuşuluyorsa, bizler projelerimizle orada olacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X