Göçmenler seçimlerde aday çıkaracak

Göçmen dernekleri, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için milletvekili adayı çıkarmaya hazırlanıyor.

Göçmenler seçimlerde aday çıkaracak

Balkan ve Rumeli kökenli göçmen dernekleri adına açıklama yapan Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kahraman, ortak aday çıkaracaklarını söyledi. 

Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kahraman, yaptığı açıklamada, “Merhum Sayın Mümin Gençoğlu’ndan sonra bir kez daha güçlü bir şekilde siyaset alanında katkı sağlamak istiyoruz. Göçmenler siyaset yolu ile hizmetin önemini bilmektedir. İçimizden bir aday, tek ve ortak aday belirlemeye ve arkasında olmaya ve bu adayı her türlü şart altında desteklemeye karar verdik” dedi.

Henüz bir isim belirlenmediğini de dile getiren Gençoğlu, “Kararımız camiamızı temsil eden kurumların temsilcileriyle istişareler sonucu alındı. Bu görüşmelerde bir siyasi parti veya bir isim üzerinde tartışılmadı. Camiamızın bu konuda nihai kararını da en kısa zamanda paylaşacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X