Göğüs dekolteli fotoğrafı ile büyük beğeni topladı

Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, sosyal medya hesabından paylaştığı mini etekli, göğüs dekolteli fotoğrafıyla gündem oldu. Yağtu’nun paylaşımı hayranlarından büyük beğeni toplarken, söz konusu fotoğraf binlerce beğeni aldı.

Göğüs dekolteli fotoğrafı ile büyük beğeni topladı

Son olarak Kadın dizisinde canlandırdığı Pırıl karakteri ile adından bir kez daha söz ettiren Ahu Yağtu, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gündem oldu.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, güzelliğini sergilediği paylaşımı ile sosyal medyada hayranlarından büyük beğeni topladı. Kadın dizisinde Pırıl karakteri ile ilk iki sezonda uzun sahneleri bulunan oyuncu, 3. sezonda ise kısa süreli olarak yapımda yer aldı. Son bölümlerde ekranda izleyemediğimiz oyuncu, yapımdan ayrıldı mı, merak ediliyor.

GÖĞÜS DEKOLTELİ POZ

Sosyal medyada da zaman zaman paylaşımlar yapan Yağtu, kırmızı elbisesi ile olay bir poz verdi. Yaz aylarından kalma bir fotoğrafını filtresiz olarak yayınlayan oyuncuya, takipçilerinden binlerce beğeni yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X