Gökhan Özoğuz’un Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı gündem oldu!

Gökhan Özoğuz Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı sosyal medyadan sert bir dille eleştirdi.

Gökhan Özoğuz’un Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı gündem oldu!

Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz  Kemal Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirilen saldırıyı ve linç girişimine kınayan mesajlar paylaştı.

Athena grubunun kurucusu ve solisti Gökhan Özoğuz ise Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’da gerçekleştirilen saldırıyı ve link girişimini, “YAZIKLAR OLSUN ! Şehid bizim şehidimizdir! İşte bir ülke böyle ayrıştırılır ve böyle bölünür. Ama gerçek vatansever halk buna izin vermeyecek! Onlar çoğunluktur! Bu rezaleti yapanlar azınlık. Gün geldiğinde yüzlere bakamazsınız. Kul hakkı ile gelme buyurulmuş. Nasıl uyuyorsunuz?” sözleriyle kınadı.

biz-9.jpg

Athena Gökhan twitter hesabından paylaştığı mesajında, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beyfendiye yapılan ADİCE saldırıyı ve LİNÇ girişimini üzüntü ile kınıyorum! Allah ülkemizi bu hallerden muhafaza eylesin. Ülkemiz inşallah bu dönemi atlatacak. Bu yoz asılsız yaftaların bini bir para olan dönemden bir an önce çıkmak ümidiyle. Üretim, eğitim, sanat, asayiş konularında hak-hukuk eşitlik, ileri görüş sahibi bir ülke olmamızı umut ediyoruz. Her şeyimiz bu ülke için olsun. Şahsımız için değil” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X