Golü koklayan adam!

Bir geldi, pir geldi. Diafra Sakho, herkesi kendine hayran bıraktırmaya devam ediyor

Golü koklayan adam!

Beşiktaş maçının ardından Rize’yi de boş geçmeyen tecrübeli forvet, iptal edilen golüyle ise neler yapabileceğini gösterdi. Kondisyon eksiğine rağmen farkını ortaya koyan Sakho ‘Benim işim gol atmak. Şuan bunu yapıyorum’ dedi. 

Bursaspor’da Diafra Sakho rüzgarı esiyor… Transferin son gününde yeşil beyazlı renklere kazandırılan tecrübeli forvet, 2’de 2 yaptı. Beşiktaş maçının ardından Çaykur Rizespor’u da boş geçmeyen Sakho, herkesi kendine hayran bırakırken, VAR sistemi tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golüyle ise ilerleyen haftalar için neler yapabileceğini gösterdi. 

BİR DE EKSİKLERİ VAR!…

Kariyerinin en golcü dönemini Metz formasıyla 2013/14 sezonunda geçiren Sakho, tıpkı bu sezon olduğu gibi ilk 2 maçta 2 gol kaydederken, sezon sonunda ise 38 maçta 20 gole ulaşmıştı. Bu performansının ardından 5 milyon Euro’ya West Ham United’a transfer olan deneyimli golcü, İngiltere’deki ilk sezonuna da gollerle başladı ve sezonu 12 gole tamamladı. Süper Lig’e alıştığı gözlenen Sakho’nun kondisyon eksiği olmasına rağmen gösterdiği çaba yeşil beyazlı camiayı adeta mest etti. 

KARARA SAYGI DUYUYORUM

Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulunan Diafra Sakho, ‘Pozisyonu inceleme fırsatım olmadı ama VAR’ın kararına saygı duyuyorum. Gol atmak için buradayım. Belki attığım goller ile 3 puan alamadık ama Medipol Başakşehir maçında kazanabileceğimizi düşünüyorum. Maçı kontrolümüze almakta sıkıntılar yaşadık. Bu iki maçta üç puan alamamak kötü oldu ama Başakşehir maçında harekete geçip galibiyeti alacağız. İyi bir takımız, bunu başaracak gücümüz var’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X