Gönül ittifakıyla tam yol ileri

Ülkücü camianın kanaat önderleri ile bir araya gelen Başkan Aktaş, Cumhur ittifakının Büyükşehir adayı olarak Bursa’yı daha iyi yarınlara hazırlamak için canla başla çalışacaklarını söyledi. 

Gönül ittifakıyla tam yol ileri

Ülküm Eğitim Vakfı’nda ülkücü camianın kanaat önderleriyle buluşan Başkan Aktaş, Cumhur ittifakının 15 Temmuz’dan çok daha öncelere dayandığını hatılattı. 2002 yılında,o dönem Başbakan Yardımcısı olan Devlet Bahçeli’nin seçimlerinin önünü açtığını kaydeden Aktaş, “Yine 2007’de bir 367 garabeti uydurdular. Halbuki Özal ve Demirel bu yolla seçilmesine rağmen, Abdullah Gül için ‘olmaz’ dediler.

O dönemde de MHP lideri Bahçeli, ülkenin kaotik bir ortama girmemesi için hükümete destek verdi. Sonrasında Gezi Parkı, 15 Temmuz derken bugünkü Cumhur ittifakı sürecine geldik. Derdi vatan, bayrak, millet ve devletin bekası olduğunda iki partinin bir araya geldiğini gördük. Ben dersime çok iyi çalıştım. Hikayesi olan bir başkanım. Toplu ulaşımdan, tarihi kültürel mirasa kadar her alanda projelerimizi hazırladık. Bursa için canla başla çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 

“AKTAŞ’IN YANINDAYIZ”…

Ülküm Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Tevfik Topçu da, ülkücü camianın kanaat önderleri olarak zaten Cumhur ittifakının adayı olan Başkan Aktaş’ı destekleyeceklerini söyledi. Topçu, “Ülkemizin beka meselesi olarak gördüğümüz bu seçimlerde mutlaka etki alanımızı genişletip, çevremizi de bu konuda etkilemeliyiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X