Google sizi arıyor olabilir?

Dünya devi Google yeni girişimiyle, dünya sorunları üzerine düşünenlerin dikkatlerini çekmeyi amaçlıyor. Solve For X adı verilen projede Moonshot adı verilen kavramlar ile sorunlara çözüm bulmayı amaçlanıyor.

Google sizi arıyor olabilir?

10 Ocak 2015 tarihinde Google Develepor Group Ankara’nın öncülüğünde çeşitli GDG’lerin (Google Developer Group) desteğiyle Ankara’da düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyenler solveforx.gdgankara.org üzerinden ücretsiz olarak kayıt olabiliyor.

SOLVE FOR X NEDİR?

Solve For X, dünyanın gelişim hızına olumlu etki oluşturacak olan, Moonshot kriterlerine sahip öncüleri bulma amacı taşıyan Google’ın global bir girişimidir. Solve For X, cesaret ve ilham veren tartışmaların yapılabildiği, teknoloji tabanlı moonshot fikirlerini barındıran bir platformdur. Bu platformda, konuşmacılar, katılımcılarla yaptıkları fikir alış-verişi ile projelerini global dünyaya tanıtmak ve yaymak için önündeki engellere çözüm bulmaları düşüncesi ile oluşturulmuştur.

MOONSHOT NEDİR?

Her moonshot, büyük/global bir problemi ele almaktadır ve bu probleme çığır açan bir teknoloji kullanarak kökten çözüm bulma niteliği taşımaktadır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X