Gözde kediciği, geceliği ve terlikleriyle firar etti

Adnan Oktar’ın gözde kediciklerinden Ceylan Özgül’ün telaş içinde ayağında terlik ve geceliğiyle kaçtığı gizli kamera görüntüleri büyük yankı uyandırdı.

Gözde kediciği, geceliği ve terlikleriyle firar etti

Kamuoyunda en çok tanınan kediciklerden Ceylan Özgül’ün Adnan Oktar’ın yanından ayağında terlik ve geceliğiyle kaçtığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

TÜRK LİRASINI BİLE TANIMIYORMUŞ

Sosyal medya hesabından da dikkat çeken paylaşımlarda bulunan Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın yanında kendisine ilişkin hiçbir kararı kendisinin veremediğini belirterek, yıllar önce değişen Türk Lirasını dahi tanımadığını öne sürdü.
 

sari-001.jpg
 

“ŞEYTANIN HİLESİ ZAYIFTIR”

Ceylan Özgül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Dikkat edin sizi kaydedecekler. Gizli kameralarla, açık kameralarla kaydedecekler. AVM’lerde resimlerinizi çekecekler. Sonra onların üzerinde oynayacaklar ve istedikleri amaca hizmet etmezseniz aleyhinize kullanmaya kalkacaklar. Korkmanıza gerek yok şeytanın hilesi zayıftır” ifadelerini kullandı.

8637747.37.11.png
 

ADNAN OKTAR CEPHESİNDEN YALANLAMA

Ceylan Özgül’ün iddialarına Adnan Oktar kanadından yalanlama geldi. Oktar’ın “kediciklerinden” Tülay Kumaşçı sosyal medya hesabından attığı mesajlarda Ceylan Özgül’ün sözlerinin doğru olmadığını, bir yıl önce kendi isteğiyle babasının yanına gittiğini iddia etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X