Gözler onlarda!

Bugünkü karşılaşmanın kaderini Diafra Sakho ve Hugo Rodellaga belirleyecek. 

Gözler onlarda!

Bugün Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak Bursaspor-Trabzonspor karşılaşması haftanın en renkli maçlarından biri olmaya aday. Farklı hedefler peşinde koşan iki takımın mücadelesinden yeşil beyazlılar, kazanarak son haftalara biraz daha rahat girmek istiyor. Bu karşılaşmada tüm gözler iki takımın golcüsünde olacak. Bursaspor’da sürekli sorunlarla gündeme gelen ancak Mesut Bakkal’ın işbaşı yapmasından sonra başka bir kimliğe bürünen Diafra Sakho’dan beklentiler oldukça yüksek. 

NWAKAEME’YE DİKKAT!

Ligde 3 golü bulunan Senegalli futbolcu, ortaya koyacağı performansla Bursaspor’un ligdeki kaderini belirleyecek.  Trabzonspor’un forveti Hugo Rodellaga’nın ise ligde şuana kadar 12 golü bulunuyor. Burak Yılmaz’ın ayrılmasından oldukça rahatlayan tecrübeli futbolcunun takım arkadaşlarıyla uyumu iyi durumda. Ayrıca ligde 9 kez rakip fileleri sarsan Anthony Nwakaeme’de dikkat edilmesi gereken başka bir isim. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X