Göztepe isyan etti

Sarı kırmızılı kulüp, küme düşme hattındaki maçların aynı gün ve saatte oynanmamasına tepki gösterdi. 

Göztepe isyan etti

Pazar günü Bursaspor’la karşılaşacak Göztepe, son haftalarda küme düşme hattındaki takımların maçlarının aynı gün ve aynı saatte başlamaları gerektiğini ancak başvurularına rağmen bunun gerçekleşmediğini bildirdi. Liglerde genel teamülün şampiyonluk yarışı ve düşme potasından kurtulma mücadelesi veren ilgili takımların maçlarının aynı gün ve saatte oynaması yönünde olduğunun bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

HANGİ GEREKÇELER

‘Son 10 yılın 9’unda 33. haftada birbirini ilgilendiren maçlar aynı gün ve aynı saatte oynanmıştır. 33. hafta fikstürüne bakıldığında küme düşme hattını ilgilendiren maçlardan ikisinin pazartesi, birinin ise pazar günü oynanacak. Bu maçların pazartesi günü oynanması yönündeki kararı Türkiye Futbol Federasyonu hangi gerekçelerle vermiştir. Başvurunun reddini tarihi bir sorumluluk olarak görüyoruz. Unutmayın ki sizin göreviniz, adalet dağıtmaktır.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X