Göztepe’nin derdi sakatlar

Serdar Gürler ve Jerome’un Bursaspor müsabakasına yetişip yetişmeyecekleri belirsizliğini korurken, Yasin, Kadu, Grillo, Reis, Hakan, Ghilas ve Atakan forma giymeyecek. 

Göztepe’nin derdi sakatlar

Göztepe’de Bursaspor karşılaşması öncesi seferberlik ilan edildi.  Teknik Direktör Tamer Tuna ve futbolcuların hafta boyunca Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde kampa gireceği, Başkan Mehmet Sepil ve yöneticilerin de sürekli takımın yanında yer alacağı ifade edildi. Sivasspor karşılaşmasında bazı futbolculara tepki gösteren taraftarların da uygun bir zamanda tesislere gelerek takımı motive edebilmek için organizasyon yapacakları vurgulandı. 

NE DURUMDALAR?

Göztepe’de en büyük sıkıntının ise sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu olarak belirtildi. Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan kanat oyuncusu Serdar ve golcü Jerome’un Bursaspor müsabakasına yetişip yetişmeyecekleri belirsizliğini korurken, kırmızı kart gören stoper Reis kritik maçta görev alamayacak. Tedavileri devam eden Yasin, Kadu, Grillo, Hakan, Ghilas ve Atakan da yine Bursaspor sınavında takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X