GTSO yönetiminden Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. ziyaret etti.

GTSO yönetiminden Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

CEMAL KIRGIZ

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım  ve yönetim kurulu üyeleri,  TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Uzun yıllardır beraber çalıştığımız TOBB Başkanımızı Gemlik Ticaret Sanayi Odası olarak bu dönemde destekliyor, kendilerine seçimlerde başarılar diliyoruz” dedi. 

Ziyarette ayrıca Yönetim Kurulu üyeleri, Gemlik’te organize sanayi kurulması konusunda Hisarcıklıoğlu’ndan destek istedi. Hisarcıklıoğlu, konuyla ilgili olarak Sanayi Bakanından randevu alacağını ve bu konuda GTSO’ya tam destek vereceğini ifade etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X