GTSO’dan Çavuşoğlu’na ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaret etti.

GTSO’dan Çavuşoğlu’na ziyaret

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir’in başkanlık ettiği heyetin ziyaretinde konuşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Gemlik ekonomik açıdan son derece önemli ve stratejik bir konumda yer almakta. Türkiye ekonomisi için önemli. Sanayisi, limanları, Serbest Bölgesi, zeytini ve depolama alanlarıyla ekonomiye değer katmaktadır” değerlendirmesinde bulundu.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir de konuşmasında ilçe ile ilgili önerilerini dile getirdi. Gemlik’e bir OSB kurulması için destek isteyen Ağdemir, ilçeye Organize Sanayi Bölgesi kurulmasının büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Dört yol kavşağından ilçeye girişin ışıksız olarak yeniden yapılmasının önemli olduğunu ifade eden Ağdemir, “Bu giriş Gemlik esnafı ve Gemlik turizmi için son derece önemli bir konuma sahiptir. Kapalı olması özellikle küçük esnafımıza zarar vermiştir. Açılması ile birlikte merkezdeki ekonomik hayat yeniden canlanacaktır. Bunun için sizlerden destek istiyoruz” dedi.

Ziyarette ayrıca Gemlik Asım Kocabıyık Yerleşkesi’nin Gemlik Üniversitesi olması için her türlü altyapının hazır olduğu vurgulanarak destek talebinde bulunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X