Güçlü bir ekonomi için savaş veriyoruz

Bursa Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, Mehmetcik cephede savaşırken, kendilerinin de güçlü bir ekonomi için savaş verdiğini söyledi.

Güçlü bir ekonomi için savaş veriyoruz

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Türkay, önceki akşam Almira Hotel’de düzenlenen geleneksel Çekirge Toplantıları’nın açılışındaki konuşmasında, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çok zor zamanlardan geçildiğini belirten Türkay, ‘’Kalbimiz Barış Pınarı Harekatı’ndaki Mehmetçiğimizle. Onlar, burada güvenle, Türkiye’nin daha güçlü ve kalkınmış bir ülke olması için neler yapabileceğimizi konuşabilmemizin güvencesi. Türk ulusu zor zamanlardan çıkmayı bilmiş bir ulustur. Tıpkı, Çanakkale’deki ve Kurtuluş Savaşı’ndaki gibi” dedi. Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir İktisat Kongresi’nde güçlü olmanın en önemli koşullarının başında ekonominin geldiğini çok güzel ifade ettiğini dile getiren Türkay, ‘’Mehmetçik bir yandan cephede savaşırken, bizler de güçlü ekonomi için bir savaş veriyoruz” şeklinde konuştu.

FİRMALAR EVRİLEREK GELİŞMELİ

Tek Kılavuz AŞ CEO’su Mehmet Volkan Çakmak, hala mobil reklamcılığa önem vermeyen firmalar olduğuna dikkati çekerek, bunun yapılan en ciddi hataların başında geldiğini vurguladı. Artık mobil sitelerin kullanıldığını anlatan Çakmak, ‘’Firmalar buna evrilerek kendilerini geliştirmeli. Aksi halde varlıklarını sürdürmede sorun yaşarlar” dedi. Google Türkiye İş Geliştirme Uzmanı Sinem Uslu Sücüllü de, ‘Küresel düşün yerel hareket et’ başlıklı bir sunum yaparak, Google’ın insan odaklı anlayışı hakkında bilgi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X