‘Güçlü kadrolarla hizmete devam’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı’nda güven tazeleyen Cemalettin Torun ile bir araya geldi. Altepe, Bursa’da güçlü kadrolarla hizmetlere devam edileceğini söyledi.

‘Güçlü kadrolarla hizmete devam’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve yönetim kurulu üyelerini, Acemler BUSKİ binası Başkanlık makamında ağırladı.

Başkan Altepe, AK Parti İl Teşkilatı’nın yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, “Bursa’da teşkilat olarak güzel çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bizler de güçlü kadrolarla hizmete devam ediyoruz. Yapılacak çok iş var, beklentiler var. Yerelde de genelde de iktidar olmanın sorumluluğu büyük. Bu bilinçle çalışıyoruz, Bursa’da kaybedilen yılları yeniden kazanmak maksadıyla faaliyetlerimizi yönlendiriyoruz” diye konuştu.

Bursa’nın her alanda iddialı bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, kentin geleceği ve Bursa halkının mutluluğu için en iyi hizmetlerin aralıksız sürdürüleceğini sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun da Bursa’da önemli bir sürecin ardından yapılan kongreyle yönetim kurulunun yenilendiğini söyledi. Parti olarak yoğun bir çalışma döneminde olduklarını ifade eden Torun, 30 Mart 2014’te tarihi bir zaferle yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelen Başkan Altepe’yi başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik etti. Bursa’da ve Türkiye’de önemli adımlar atıldığını anlatan Torun, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerden de başarıyla çıkılacağına inandığını ifade ederek, vatandaşa hizmet odaklı çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X