Gücümüz Eşitliğimiz zirvesi bugün

Global Compact Türkiye Kadının Güçlenmesi Çalışma Grubuna bağlı Kadının Güçlenmesi Bursa Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Gücümüz Eşitliğimiz’ zirvesi, bugün Podyum Davet’te gerçekleştirilecek.

Gücümüz Eşitliğimiz zirvesi bugün

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Toplantıda, iş dünyasında kadın istihdamı konusunda örnek uygulamalar konuşulacak. Global Compact Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü’nün de hazır bulunacağı zirvenin ‘İş Dünyasındaki Güçlü Oluşumlar’ konulu ilk oturumu, 13.30-17.00 saatleri arasında yapılacak. BM Kadın Birimi Türkiye Ofisi Programlar Müdürü Zeliha Ünaldı, Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Genel Sekreteri Konca Çalkivik, BM Nüfus Fonu Toplumsal Cinsiyet Program Koordinatörü Meltem Ağdük’ün panelist olacağı oturumun moderatörü ise Global Compact Türkiye Yaygınlaştırma Çalışmalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Direktörü Dilek Cesur olacak.

İYİ ÖRNEKLER AKTARILACAK

İlk oturumun ardından verilen aradan sonra Yeşim Tekstil’de kesim operatörü olarak görev yapan Emine Yazbahar, firmaların kadının güçlenmesine yönelik yaptığı çalışmaların, bir kadının hayatına nasıl dokunduğunu kendi hayatından örnekler eşliğinde aktaracak. ‘Kadını Güçlendirme Faaliyetlerinde İyi Örnek Kurumlar’ oturumunda ise Borçelik İcra Kurulu Üyesi Hafize Çetin, Coca-Cola İçecek Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü Servet Yıldırım, Koç Holding Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Koordinatörü Ebru Bakkaloğlu Tüzecan panelist olarak yer alacak. Konuyla ilgili Sheraton Hotel’de düzenlenen basın toplantısında, Global Compact Türkiye Yaygınlaştırma Çalışmalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Cesur, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Başkanı Oya Eroğlu ve Bursa Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BUSİAD) Başkanı Ergun Hadi Türkay açıklamalarda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X