Gücümüzü Dünya’ya gösterdik

Mustafa Çağlar, İsveç zaferinin ülkeye büyük moral kazandırdığını söyledi

Gücümüzü Dünya’ya gösterdik

TFF Genç Milli Takımlar Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, ‘Yeni ve genç bir jenerasyonumuz var. Ben, bu jenerasyonun Türkiye’yi hem Avrupa Şampiyonası’na hem de Dünya Kupası’na başarıyla taşıyacağına eminim. Yeter ki, güvenelim ve sabır gösterelim’ dedi. 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Genç Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bursalı iş adamı Mustafa Çağlar, A Milli Takım’ın, İsveç’te kazandığı zaferin ülkeye büyük moral verdiği söyledi… UEFA Uluslar Ligi’ne şanssız Rusya yenilgisiyle başlamalarına rağmen hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadıklarını kaydeden Çağlar, şunları söyledi:

PES ETMEDİK

‘Rusya karşısında da iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Sadece, skor elde edememiştik. İsveç maçında 2-0 geriye düşmemize rağmen pes etmedik ve gerçekten ülke olarak ihtiyacımız olan bir galibiyet elde ettik. Hocamızı, oyuncularımızı tebrik ediyorum. Ay yıldızlı formanın gücünü bir kez daha Dünya’ya gösterdiler.’

BU JENERASYON BAŞARACAK

‘Yeni ve genç bir jenerasyonumuz var. Ben bu jenerasyonun Türkiye’yi hem Avrupa Şampiyonası’na hem de Dünya Kupası’na başarıyla taşıyacağına eminim. Tabii bununla da kalmayıp, önemli başarılar elde edeceğimize de inancım tam. Yeter ki, Milli Takımımıza sonuna kadar güvenelim ve sabır gösterelim.’

EURO 2024’ü hak ediyoruz

Mustafa Çağlar, ’27 Eylül’de yapılacak oylamada Türkiye isminin çıkacağından şüphemiz yok’ 

EURO 2024’ün ev sahibi ülkesinin belli olacağı 27 Eylül’e de hazır olduklarını kaydeden Mustafa Çağlar, ‘Öncelikle şunu belirteyim; ülke olarak EURO 2024’ü hak ediyoruz…

Hazırlık dönemini çok iyi geçirdik ve mükemmel bir dosya hazırladık. Hükümetimiz, yönetim kurulumuz, aday şehirlerimizin yöneticileri üzerlerine ne düşüyorsa yerine getirdiler.

Rakibimiz Almanya ama ben açıkcası hiçbir endişe duymuyorum çünkü, EUFA’nın isteklerini fazlasıyla gerçekleştirdik. Artık, 27 Eylül’de İsviçre’deki oylamayı bekliyoruz’ diye konuştu.    

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X