Gülbahçe tarih yazdı

Bölgesel Amatör Lig ekibini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘3 sezon 3 lig birden yükselen kulübümüz başarı hikayesi yazmıştır’ dedi.

Gülbahçe tarih yazdı

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, aldığı başarılı sonuçlarla Bölgesel Amatör Lig’e çıkan Gülbahçe Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, yeni sezonda takıma başarılar diledi.

Gülbahçe Mahallesi’nde bulunan kulüp lokalinde gerçekleşen buluşmada Başkan Aktaş, kulüp yöneticileri, antrenör, sporcular ve taraftar temsilcileri ile bir araya geldi. Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç’ın da hazır bulunduğu görüşmede Başkan Aktaş, takım ile alakalı yetkililerden bilgi aldı. 

İSTİŞARE YAPTIK

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gülbahçe Spor Kulübü’nün 3 sezonda 3 lig birden yükselerek önemli bir başarı hikayesi yazdığını söyledi.

Başkan Aktaş, “Gülbahçespor bu sezon inşallah bizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek. Daha önce kulüp başkanı Ayhan Vardar, yönetim kurulu üyeleri, antrenör ve sporcu kardeşlerimiz bizi ziyaret etmişti. Biz de kendilerine bir iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Genel istişare yaptık” dedi.

Gülbahçe Spor Kulübü Başkanı Ayhan Vardar ise ziyaretinden dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür etti. 

Görüşmenin ardından kulüp yöneticileri, antrenör ve sporcular, Başkan Aktaş’la hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X