Güldür Güldür’un oyuncusu, taksi şoförünü darp etmekten gözaltına alındı

Güldür Güldür Show’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Özgün Aydın, bindiği takside taksi sürücüsünü darp ettiği iddia edildi. Ünlü oyuncu, olay sonrası gözaltına alındı.

Güldür Güldür’un oyuncusu, taksi şoförünü darp etmekten gözaltına alındı

Sevilen şov programı Güldür Güldür’ün oyuncusu Özgün Aydın, bindiği takside taksi sürücüsünü darp ettiği iddia edildi.

Olay sonrası ünlü oyuncu ve taksi sürücüsü gözaltına alınırken oyuncu Özgün Aydın’ın, karakolda taksi sürücüsüne ‘Sen yandın’ demesi kameralara yansıdı.

Olayda meslektaşının yardımına gelen bir diğer taksici ise Aydın’ın arkadaşları tarafından bıçakla yaralandığı iddia edildi.

SÜRÜCÜNÜN ELİNDEN TELEFONU ALARAK DARP ETTİ

Olay dün gece saatlerinde Kadıköy’de meydana geldi. İddiaya göre arkadaşlarıyla birlikte taksiye binen ünlü oyuncu Özgün Aydın, karşıya gideceğini söyledi. Kısa bir süre gittikten aracı durdurarak araçtan inen Özgün Aydın, tekrar taksiye doğru yöneldi. Aracın kapı lastiğinin düştüğünü gören şoför lastiği yerine taktığı esnada oyuncu Özgün Aydın ile kısa bir süre sözlü tartışma yaşadı. O esnada oyuncu Özgün Aydın, aracın kapısını üzerine kapattığı esnada taksi şoförü Yakup Koca’nın koluna çarptı. Aracından inen taksi sürücüsü Yakup Koca, oyuncu Özgün Aydın’ın yanına gitmek istedi. Bu sırada Aydın ve arabada bulunan arkadaşları sürücünün elinden telefonunu alarak darp etti.


 

YARDIMA GELEN TAKSİCİ KOLUNDAN YARALANDI

Yaşanan olay sonrası taksi sürücüsü Yakup Koca diğer telefonuyla arkadaşından yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen arkadaşı İlker İlter, oyuncunun yanına gittiği esnada sözlü tehdide maruz kaldı. Araçtaki diğer arkadaşları tarafından İlker İlter’e rast gele bıçak sallayan ünlü oyuncunun arkadaşları olay yerinde tehditler savurmaya devam etti. Çevredeki vatandaşların araya girmeye çalışsa da başarılı olamayınca durum polis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından güçlükle yatıştırılan taraflar karakola götürüldü.

ÖNCE HASTANE, SONRA KARAKOL

Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası darp edilen taksi sürücüsü Yakup Koca ve bıçakla yaralanan arkadaşı İlker İlter hastaneye gitti. Vücudunda darp izleri olan Yakup Koca ve bıçakla yaranan arkadaşı İlker İlter’in eline dikiş atıldı. Buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Yakup Koca ve İlker İlter, şikayetçi olmak üzere Kadıköy İskele Polis Merkezine gitti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X